Objavljeno

Nadogradnja za TCS CDP zamjenske interfejse

Nadogradnja programa Delphi DS150

Najpopularniji zamjenski interfejs za auto dijagnostiku već duže vremena nije dobio pravu nadogradnju software-a (program koji se instalira na računalo) i firmware-a (program u procesoru interfejsa). Većina korisnika koristi verziju 2013 ili 2014. Sada je napokon moguće nadograditi ovaj sistem na firmware 1611 koji je kompatibilan sa 2015.1.3 verzijom Delphi DS150 programa za osobna vozila i kamione. Što je novo u novoj verziji programa? Dodano je nešto novih proizvođača koji do sada nisu bili zastupljeni kao na primjer UAZ, LADA, Infinity.

Novosti u nadogradnji delphi autodijagnostike

Nadalje dodano je mnogo novih modela već postojećih proizvođača. Na primjer: novi modeli BMW serije 1, 3 i 5, novi modeli KIA Cee’d (2013-), Mercedes GLA, Nisan Note E12, Astra J 2013-2014, Opel COMBO D, Zafira C, Peugeot 4007, Renault Latitude, Skoda Octavia III.

Delphi autodijagnostika nadogradnja 2015

Osim toga na hrpu postojećih modela vozila dodane su nove mogućnosti te noviji modeli iz 2014 te početka 2015. Uglavnom nadogradnja iako nije vremenski puno novija od dosada dostupne, donosi jako puno novosti i osvježiti će Vašu dijagnostiku sa mnogo novih opcija.

Delphi autocom interfejsi

Nadogradnju je moguće izvršiti na gotovo bilo kojem interfejsu, bez obzira na boju i oblik kućišta. Za detalje oko nadogradnje obratite nam se telefonom ili preko kontakt stranice.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja za nas ili tražite dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, Viber-a, pošte ili e-maila. K ...
Pročitaj Više
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *