Objavljeno

FOXWELL vrhunski ručni uređaji na akciji

Foxwell OBDII skeneri na akciji

Foxwell ručni uređaji za auto servisere posljednjih nekoliko godina doživjeli su pravi boom. Kvalitetni uređaji i povoljne cijene te raspon proizvoda od onih za amatersku upotrebu do ozbiljnih profi skenera, učinili su ovaj brand iz Shenzhena zanimljivim ogromnombroju kupaca. Mi trenutno na lageru imamo dva uređaja ovog proizvođača po vrlo povoljnim cijenama.

Prvi je napredni ručni skener Foxwell NT201. Ovaj uređaj služi za OBDII dijagnostiku svih novijih modela automobila (>2001). Idealan je za naprednu amatersku upotrebu ili kao dodatni uređaj u ozbiljnijem servisu za brzu dijagnostiku i rad na terenu. Za više informacija i narudžbu uređaja pogledajte njegovu stranicu:

Na akciji do isteka zaliha je i ovaj simpatični tester akumulatora. Cijenom je višestruko povoljniji od sličnih uređaja proizvođača kao što su Bosh ili Magneti Marelli, a najveća razlika u odnosu na njih je ta što nema printer već rezultate prikazuje na displeju. Ako Vam je tester stanja akumulatora često zatrebao u radionici, a bilo Vam je preskupo uložiti u profesionalno brand-name rješenje sada je prilika da nadopunite Vašu policu sa alatom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *