Dostava robe

Dostava naručene robe vrši se putem HP preporučene pošiljke ili po dogovoru putem HP ekspresa. Prilikom dostave putem HP preporučene pošiljke poštarina ide na naš trošak ukoliko cijena naručene robe prelazi iznos od 500,00 kn. Za narudžbe manje od 500,00 kn naplaćujemo paušalne troškove dostave i pakiranja u iznosu od 20,00 kn.

Prilikom dostave putem HP Ekspres dostavne službe plaćate trošak dostave prema njihovom cjeniku prilikom preuzimanja robe. Ukoliko se roba plaća putem pouzeća, naručene artikle šaljemo Vam u roku najviše 2 radna dana. Ukoliko trenutno nemamo traženu robu na lageru, obavijestiti ćemo Vas o tome i dogovoriti se o daljnjem tijeku kupovine. Robu koja se plaća virmanom isporučujemo u roku od najviše 3 dana od pristizanja uplaćenih sredstava na naš tranksakcijski račun.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.